Πρακτικά Συνεδρίου

Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συνέδρους και τους συμμετέχοντες ότι έχει αναρτηθεί ο Τόμος Πρακτικών του Συνεδρίου μας σε ηλεκτρονική μορφή (PDF).

Επίσης μπορείτε να μεταφορτώσετε και τα μεμονωμένα άρθρα σε ηλεκτρονική μορφή (PDF).

Ευχαριστούμε όλους τους/τις συγγραφείς για την πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα επιμέλειας του τόμου και ευελπιστούμε το σύνολο των άρθρων να συνεισφέρει εποικοδομητικά στην εν εξελίξει έρευνα αναφορικά με την εφαρμογή της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα στην ιδιαίτερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα της Πανδημίας του COVID-19.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο συνέδριο για την υποστήριξη και την ιδιαίτερα ενεργό δράση τους σε συνέχεια της λήξης των εργασιών του συνεδρίου καθώς και για τη  συνεργασία τους με το εργαστήριο και την ομάδα Mediapedagogy στις κοινές δράσεις και προγράμματα που υλοποιήσαμε.

Μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε όλες τις παρουσιάσεις του συνεδρίου στο κανάλι μας στο YouTube, όπου θα βρείτε και υλικό από άλλες εκδηλώσεις μας.

Εγγραφείτε στα νέα του Mediapedagogy και πληροφορηθείτε πρώτοι για τις δράσεις της ομάδας, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, και του Εργαστηρίου Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση και για τα νέα μας επιμορφωτικά προγράμματα.

Newsletter

Μπορείτε να μεταφορτώσετε το αρχείο των πρακτικών από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης κάνοντας click στο εξώφυλλο του τόμου των πρακτικών παρακάτω

Ερωτηματολόγιο για μελλοντικές δράσεις.

Παρακαλούμε αφιερώστε 10 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

Δίκτυο συνεργασιών

Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο δίκτυο των συνεργατών μας, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στα project μας σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο καθώς και ενημέρωση και πρόσβαση στα αποτελέσματα των δράσεών μας.

Γίνετε μέλος της ομάδας μας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας καθώς και τους τομείς/δράσεις στις οποίες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη φόρμα στα δεξιά. 

Δίκτυο Συνεργασιών